eyesan

Galet kär sambo och nybliven trebarnsmamma med funderingar kring livet, vänskap och kärlek...

Tomorrow...

Kategori: Allmänt

tomorrow, I love ya tomorrow... you´re only a day away!!

*nynnar lite på Anniemusikalen igen*

Shit pomfritt... inatt är sista natten i lägenheten, det känns helt sjukt och alldeles underbart på samma gång. Galet.

Nu hoppas jag att allt kommer gå vägen imorgon, med flytten, med katterna, med allt... Fy fan vd det ska bli skönt att bara få skrutta runt hemma i nya lägenheten och få landa ordentligt, med alla mina saker, med katterna, plocka och grejja och framför allt... att få snuffla med karln i oändlighet. HUA vad jag längtar!!!
Är förkyld dock, känns inge vidare överhuvudtaget och kroppen börjar göra riktigt ont pga kylan. Är ruskigt kallt här nu och jag fryser som fan mellan varven. Samt att jag hormonsvettas som en gris också. Mindre trevlig kombination kan jag lova. Katterna håller sig inne för det mesta och de går väl runt lite smått förvirrat och undrar vad som står på. Jag hoppas att de kommer hålla fan på sig inatt och imorgon innan jag får in dem i burarna. Blir ju ett äventyr att ta tre katter med i flytten... Bara hålla tummarna som sagt!

Nej, plocka med det sista nu och sedan göra ett toksprång till sängen och intensivsova. Imorgon. Lovely!!!

Paltkoma...

Kategori: Allmänt

Å herre jesus vad jag är trött nu... har hållt på och grejjat hela dagen känns det som och ändå har jag inte gjort något speciellt. Vi hade ju pysseldag hos päronen så jag och skrutt byggde vår pepparkaksborg, sis och papi gjorde köttbullar (gudomligt goda) och mamma sina nötkakor (grymt goda som vanligt btw...) Skrutt och kusin har busat hela dagen och bädis har ägnat sig åt att göra sin mamma illa. VM i förvärkar as always, bådar verkligen gott för framtiden! Tror inte en sekund att den där lilla kommer vara kvar i magen tills februari, men bara för att jag misstänker att han kommer tidigare så kommer jag säkert gå över tiden med över tre veckor och därmed äta upp allt jag trott... Hua. Jaja, det kör igång när han är redo och sålänge det blir nästa år är jag nöjd!

Känner mig så fruktansvärt irriterad också... Unga, naiva människor är ju fantastiskt hopplösa. Det ska bli så skönt när de växer upp och lär sig mer om livet. Jag var likadan i den åldern, trodde jag visste om och förstod allt... men ju mer åren gick och jag utvecklades lärde jag mig att det visst inte alls var som jag trodde. Nu vet jag om det, alltså kan jag tycka de är unga och naiva eftersom jag är gammal och vis och förstår att man lär sig hela livet... Haha. Ja, jävlar vad jag är bra helt enkelt... :D

Snart åker min son på en propp eftersom han aldrig lyssnar på vad jag säger!!! Sängen är INTE någon leksak... det är MIN säng och den ska han INTE vara i... Hur satans svårt ska det vara att förstå det???? Hundra gånger om dagen tjötar jag på honom att INTE slänga sig i den så fort han går förbi, att INTE hoppa i den och att INTE leka i sängen. Tror ni han lyssnar? NEJ. Barn är underbara, men det är ju helt galet vilken bergochdalbana det är i ens känslor för dem. Ena stunden är barnen det bästa som finns och hjärtat nästan exploderar av kärlek... och i nästa blir man så frustrerad och irriterad på dem att man nästan bli galen!!!!! TUR att kärleken är den känslan man känner mest annars hade jag nog tvekat inför barn nummer två...

Tycker lite synd om min karl också... han bor i en halvtom lägenhet och har inget vettigt att göra. Det gör ju jag också iofs, men jag har ju både tv, internet, katter och en skrutt som underhåller mig... Lider faktiskt med honom! Han berättade att sovrummet ser ut som skit nu pga hans nedskräpning och jag kan meddela att han kommer få stryk om det inte är städat på fredag. Mouhaha. Elaka frun kommer hem då så då är det bäst att han sköter sig! ;)
(shit... snart fredag.. HELT galet overkligt)

BLÄ. Undrar om man kanske ska gå och knyta sig redan nu?


"det här var ju lika kul som ett hagelregn i november" eller hur det nu var min bror uttryckte sig...


Heppåre...




.

Shut up...

Kategori: Allmänt

and sleep with me...

En fin liten bit av "Sin with Sebastian" som var världens hit för ungefär hundra år sedan. Oerhört intelligent text också måste jag medge... Haha.

Har varit duktig husfru idag, städat, packat och tvättat fönster. Wiehoo. Det tar sig som mordbrännaren skulle ha sagt! Planen var ju att ta tag i det redan igår, men eftersom jag hängde på telefonen och ringde vetrinären som en idiot i 30 minuter innan hon svarade, lyckades jag få en tid direkt på morgonen till ena pälsbollen som behövde friseras. Såå... gårdagen gick ju helt enkelt åt att klippa bort tovor på kattkräket när han låg avdäckad på köksbordet. Så nu är han en fin misse, dock ser han en smula skabbig ut i pälsen, och fönstrena och lägenheten blev ju rena idag istället. Någolunda iallafall... jag kan ju inte städa ordentligt förrens jag packat ned allt och flyttat bort det.

Nåväl, det reder sig.

På kvällen var jag, mamma och papi med skrutten på skruttens luciafest. Alla barnen var med i luciatåget och jag stod ju och grät en skvätt. Jisses till att vara känslig hela tiden, men de är ju så sööööta de små barnen!! Under fikat så härjade ungarna på hej vilt och ljudnivån var inte att leka med. Mamma och pappa trodde att skrutten skulle vara toktrött när vi kom hem, men icke sa nicke. Han slocknade 20.30 efter mycket tjatande ifrån mammans sida. Jag förstår inte varför han inte kan somna på kvällarna nu, visst är det mycket åt honom med skolan, flytten och den stundade julen, men allvarligt?! Han är ju nästintill i koma på morgnarna när vi ska upp vilket resulterar i att vi alltid kommer på minuten till skolan. Borde inte ungen vara tröttare på kvällarna då? Eller åtminstånde inse att han behöver somna tidigare?!?
Hur som haver... nu sover han iallafall och det är ju bara en dag kvar nu innan vi får helg och kan sova hur länge vi vill!! Sedan är det ju faktiskt bara 5 dagar kvar innan denna termin är slut. Helt galet egentligen!

Är ruskigt förbannad nu också... det står en biljävel utanför här på tomgång och har stått så i snart 2 tim. Gissa om jag ska ringa det företaget och skälla skiten ur dem imorgon?? Känns som ett bättre alternativ än att gå och spöa skiten ur bilägaren nu liksom. Fattar bara inte varför han måste ha bilen igång för, han går runt och mäter en massa, har gjort så sedan före 18, men nu måste han ha lyset på bilen igång så därför står hela bilen och brummar. Känns ju oerhört nödvändigt och fruktansvärt miljövänligt. *NOT* Sicka idioter det finns...

Btw är det mäkta intressant att mitt förra inlägg blev tredubbelt läst än vad det brukar... Och ännu intressantare är ju att människor jag inte trodde läste min blogg, tydligen gör det. Och det var ju trist att just en person tog åt sig av det jag skrev, speciellt eftersom jag verkligen inte syftade på varken henne eller hennes karl. Men hon ska ha cred för att hon ringde och frågade vad jag menade... Det är ju ett ypperligt sätt att ta reda på sanningen, istället för det här klassiska och oerhört irriterande  "he said, she said" ...

Men alla som råkar ramla in här ska veta en sak... och det är att det här faktiskt är MIN blogg. Där jag skriver precis vad som faller mig in, jag ordbajsar precis som jag själv har lust med och om ni stör er ska ni sluta vara så nyfikna och låta bli att läsa...

NU åkte biljäveln. 2 tim senare. *AAUUURRGG*

Vill flytta NU. På direkten. Pronto. Inte en sekund senare ju.... Vill hångla med min karl, vill bada skumbad med tända ljus, vill mysa runt i min morgonrock och bara få vara... Vill få vakna varje morgon brevid min fina snarkandes vrålsnygga slusk till karl och få känna hans hand på min mage och bara njuta av kärleken jag får... Vill få se mina pojkar sitta brevid varandra och rita tatueringar ihop, se lyckan i skruttens ögon över sin bästaste "plastis" som han själv skulle ha uttryckt sig... Vill se tjockdoddan leka "jaga" (om hon nu ens orkar med det längre?! :D ) med husse och hans smala kycklingben... Vill få gossa med vår fina bädis dagarna i ända när han väl behagar komma ut... Vill få leva där uppe utan att känna stress över att jag måste åka "hem"... för då är jag ju redan hemma! Jag vill NUUUUUU...


Bädis har ett gympapass i magen nu igen... och hicka... precis som vanligt helt enkelt. :D


Nepp. Roligare än sådär blir det ju inte idag iallafall. Natt!



.

Halva flytten avklarad...

Kategori: Allmänt

Det känns så jävla nice!!! Åkte upp i lördags med halva flyttlasset (hoppas jag iallafall, vi kunde inte trycka in allt som var packat i släpet pga hjulbultarna och överlasningsrisken) så nu bor jag och skrutten lite lätt bohemiskt här. Eller nja... lägenheten här är väl okey, det är värre däruppe faktiskt... tycker lite synd om karln som får lov att bo sådär nu i 10 dagar. Han har inga bestick, inga kastruller, inget köksbord (inte ens en stol för tusan!!) ingen soffa, en miniTV, bara fyra tvkanaler och ingen telefon eller bredband. Stackarn!! ;) Men men... om 10 dagar som sagt kommer frun upp dit som räddaren i nöden och lyxar till det för oss. Ska bli så jäkla skönt att få bo på ETT ställe, med alla mina saker, mina pälsbollar och min fina karl. Att vi ska få bygga upp VÅRT hem TILLSAMMANS!!!
Blir en smula ångestfylld när jag tvingas bo såhär.. kände ångesten komma krypande i lördags och söndags morse, blev irriterad på alla ljud, på skrutten, på ekot, på vårt sällskap, på karlns snufflande (!!!) men jag vet ju att det beror på att jag själv behöver bearbeta allt och måste få komma till ro i sinnet med allt. För halva söndagen och hela dagen idag har det gått finfint! Dock kom ångesten tillbaka halvägs hem på tåget och sedan när jag kom hem hit... men det är ju för att jag är så splittrad inuti. Det tär på psyket att hålla på sådär... jag skulle allvarligt bara vilja gå i ide ett tag nu tills allt är klart!!

Natten till idag krupphostade skrutten som fan så jag började bli orolig för att det skulle bli ett akutbesök på sjukhuset men som tur vad gick det över under natten, utan medicin dessutom, och han sov lungt ända tills morgonen... Tur det för idag var jag och skrutten och hälsade på i nya skolan!! Det var jätteintressant och skrutten kände sig nog hemma ganska fort. Det är en liten Fklass, väldigt lugn stämning... alla barnen är avslappnade och tränar mycket på motorik genom rörelser, speciellt efter att de jobbat med bornholm (svenska språket) eller i matteboken. Känns faktiskt väldigt bra, fint upplägg under dagen, helt okey lokaler, bra utegård mm... Framför allt så har skrutten en MANLIG lärare som verkar väldigt bra. Då får skrutt en stabil, rutinerad manlig förebild i skolan och det behöver han verkligen!

Allt känns så jävla bra. Jag är äckelkär i min karl, jag älskar nya lägenheten (framför allt BADKARET) trots att det saknas en massa saker, jag gillar området och staden. Kotten härjar runt i magen och skrutten är ÖVERLYCKLIG över att få bo med karln. Alltså... det har varit helt sjukt åt det i helgen... skrutt har varit som ett plåster på karln och kramen han fick imorse då älsklingen skulle till jobbet var inte utav denna värld!! Det är så sköööööönt att se dem komma sådär bra överens och att skrutten verkar ta flytten med ro. Åh, underbara liv!!
Dessutom hann skrutten leka med bagaren också, hans bästaste kompis där uppe och jisses vad de där två barnen leker fint med varandra! Och jag hann ju träffa sötmamman och så fick vi besök av blivande farmor och plastfarfar. Trevligt som tusan och lilla mamman aka blivande farmor är ju så söt och omtänksam...

Dessutom... så inhandlade vi en fantastiskt vacker och bra vagn i helgen!!!! Skrutten ville in på leklandet för att kolla in deras sortiment av Bakugal och då ramlade jag och karln över en skitbra vagn till ett skitbra pris... Karln gjorde en snabb genomkoll i plånboken och sedan slog vi till. Känns SÅ skönt att det är klart redan! Nu står den vackra vagen i lägenheten och bara väntar på att få användas. Och nästnästa helg, då andra lasset (och sista hoppas jag innerligt) går av stapeln ska jag börja plocka upp alla bäbisgrejjer så att allt står uppe och nästintill kommer iordning. SEDAN kan jag slappna av och bara njuta av att vara gravid! Njuta och njuta... jisses, sammandragningarna ifrån helvetet (egentligen är det förvärkar men jag ignorerar det faktumet till max så länge jag bara kan) och känslan av att vara stor och smidig (höhö) som en flodhäst... Värken i revbenen, läckande bröst, flytningar som fan, konstant kissnödig och sömnproblem. Wiehoo... det är verkligen fantastiskt härligt att vara gravid!!! Lägg därtill den dagliga värken av fibron och en skvätt stressrelatirade symptom av utarbetning... :D Nejdå, jag ska inte klaga. det är självförvållat och snart över i vilket fall... och dessutom är allt jävulskap VÄRT det eftersom man får snuffla ihjäl sig på en finfin bebbe sen... ;)

Bla, bla, bla...

Pratade med sötfröken förrut ang allt skvaller hon nu hört ang sin relation med sin karl, troligtvis helt utan belägg och utan säker källa, och vi garvade åt hur hopplöst det är i en sån här ort då folk inte kan sluta skvallra, bara sköta sitt och skita i alla andra. Jag har släppt det där, jag bryr mig inte om vad folk gör eller hur de beter sig längre... Dock får jag ju fortfarande höra skräckhistorier om folk men jag orkar inte lägga det på minnet och jag orkar inte BRY mig. Jag försöker hålla mig undan i största möjliga mån... herrejisses, jag FLYTTAR ju bort för fan!!!! Jag är så förbannat less på det här lösa skitsnacket folk håller på med. Prata på, gör det, men var då fan säkra på vad ni kacklar om!!! Och om jag ska vara lika jävlig jag också så skulle jag ju kunna släppa en bomb hos ett par som ganska nyligen fått barn som jag VET är sann då jag har utförliga uppgifter om det. MEN... jag är bättre än så... och skulle ingen bli lyckligare av att det kom fram heller. Och dessutom är det folk jag inte längre har kontakt med så jag låter det bara vara. Det var bara en parantes att jag skulle också kunna jävlas med folk (dock med sanna uppgifter ifrån trovärdig och pålitlig källa) men att jag väljer att sköta mitt eget liv istället. Så det så.

Nåväl... efter en slitsam helg ska vi nu strax göra oss klara för sängen här jag och min skrutt... Fy farao, ögonen går i kors på mig och skrutten är helt slut han med.

10 dagar. Sen jävlar!


Och btw.... FY FAAAAN VAD DET ÄR SKÖNT ATT VARA LEDIG!!!!! Semester... I love IT!!!