eyesan

Galet kär sambo och nybliven trebarnsmamma med funderingar kring livet, vänskap och kärlek...

Stålkvinnan!

Kategori:

Hittade denna text för länge sedan och - i brist på en rejäl uppdatering på grund av tidsbrist nu under rådande magsjuka och det som jag visst tror kallas livet - får ni hålla tillgodo med denna:

"Du är en ung kvinna i dina bästa år. Snygg, smart och sexig. Du vill leva livet, ha roligt, testa gränser och testa på sex med olika människor – precis som dina manliga jämnåriga.

MEN STOPP!! Du är tjej!!! Gå inte klädd i för utmanande kläder, då är du en hora! Ha inte för många killar, då är du en hora! Drick inte för mycket alkohol, då är du en hora.. Nej, du ska vara snygg – men inte FÖR sexig. Du ska vara smart – men inte FÖR smart, då är du ett hot mot mannen.

Enligt mallen ska du ju faktiskt vid unga år träffa en lämplig man. Han behöver inte vara jättesnygg, jättekul eller jättesmart, du får nöja dig med det du får! Ni håller ihop i många år. Det vill säga du sköter ert första gemensamma hem medan han lever ett sköönt liv tillsammans med dig.

Sedan får ni barn. Tycker du det var ojämställt innan? Nej, nej det är FÖRST NU den ojämställda biologin kommer in. DU blir gravid, inte NI! DU bär barnet i DIN kropp. DIN kropp förändras kolossalt inte hans! Sedan är det dags för DIG att föda! Ditt underliv spricker, klipps, går ibland sönder för resten av ditt liv – hans kön…består. Sedan när bebisen är ute är det DU som ammar. Ammning = matning, nattning, tröstning…Vad fan gör han??? Månaderna går, rollerna består. Du sköter om hem, barn, familj samtidigt försöker du BANTA för att du har ett litet hopp om att få tillbaka din gamla kropp. DU går upp till babyn varenda natt och är JÄTTETRÖTT, han …sover…jättegott.  Efter några år är du jättetrött, sliten, lätt överviktig och bitter över jämställdheten som gick åt helvete. Din man är också jättetrött, jättetrött på att DU inte vill ligga lika ofta som förr, så stackars mannen blir sexuellt frustrerad, men han finner lätt bot på det genom att vara otrogen mot sin tråkiga kvinna där hemma. Du får reda på detta, men kan inte skilja dig för du har INTE RÅD! Du har ju varit hemma flera år och tagit hand om barnen så din lön är ETT SKÄMT! Medan han under dessa småbarnsår satsat på jobb och karriär och har nu ett fin årsinkomst. Så ditt val är att stanna hos din skitstövel till man, acceptera honom som han är och tillfredställ HANS behov så kanske kanske du kan känna en uns av lycka ibland..om du har tur..."

 


Inte för att mitt liv är riktigt så jädra hemskt men ibland ser man liksom rött... 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: