eyesan

Galet kär sambo och nybliven trebarnsmamma med funderingar kring livet, vänskap och kärlek...

Hinder...

Kategori: Allmänt

De är så satans bra alltså. Jag fullkommligt älskar dem.... han har en rackarns bra röst den där. Gaah. Och jävligt snygg är fanskapet också. Dock så tror jag att han är gay. Inte för att det spelar någon som helst roll eftersom jag varken kommer träffa honom, eller har något emot homosexuella personer. Men ja... whatever. :D Hinder is tha shit liksom!

Nåväl, har haft ett fantastiskt dygn. Jisses jisses... Det är lite skrämmande att människan är snuskigt lik sin bror (så som jag minns honom, var ju över 10 år sedan) Men han är ju för himla mysig. Jag trivs väldigt bra i hans sällskap. Sen vad det blir framöver har jag ingen aning om... jag har ju alledes förmycket jag måste ta hand om innan jag kan starta upp något nytt. Och det är jävligt irriterande att de där två idioterna finns kvar i mina tankar. För hjärnan VET ju att det inte kommer bli något med Honom... och jag börjar ju misstänka att den fina fina karln aldrig kommer inse vad fan han kastar i soporna. Och han kommer aldrig kunna släppa taget om sitt så kallade liv där han bor. Såå... det är ju hopplöst och lönnlöst i båda fallen. Men ändå så finns de kvar i hjärtat. Jag älskar den där karln ändå och jag saknar honom enormt. Fy fan att jag tillät honom nästla sig in i hjärtat på mig igen. Och då finns det inte plats för den här nya ännu. Jävligt störande. Och jag vet at det verkar som att jag leker med den nya stackarn i väntan på detta "sen"... men jag skulle aldrig utnyttja någon på det sättet. Jag tycker ju om honom, han är alledes fantastikt mysig och öppen. Sanslöst fin på många sätt... sen får vi se hur det blir. (Ja se där, till och med JAG använder detta jävla ordet "sen" nu... helvete. )

Min älskade Lady K är världens finaste hon också. Just bara för att hon är just hon. Underbar. Hon och jag är otroligt lika. Jag tänkte lite på det här med att ha en "person" i sitt liv. Läste fairladys blogg, hon är ett Grey´s Anatomy-fan precis som jag (och jag VET vad som händer mellan Izzy och Danny nu... hahahaha...) och i den serien pratar de om att Christina och Meredith är varandras "person". En såndär vän som vet allt om en, alltid förstår en och ställer upp men på ett djupare plan än som en nära vän. En person som bara ÄR. Och jag funderade lite på vem som är min person. Och jag kom fram till att det faktiskt är två. Jo, just det. Jag är bortskämd med otroliga vänner på alla sätt och vis och jag har många nära vänner. Och så har jag två som jag kan räkna som mina personer. Och dessa är Lady K och min fina Superfröken. Och det känns fantastiskt bra att ha kommit på det. Och med det sagt så menar jag inte att mina andra vänner inte är lika viktiga och betydelsefulla i mitt liv, absolut inte. Utan er alla skulle jag inte vara den personen jag är idag. Så tänk inte ens tanken. Ni är värdefulla allihopa.

Har haft en bra dag idag, varit och fikat med Lady K bla. Det var trevligt och man får ju som alltid höra en massa saker som är helt galet roliga. Människor är ju bra störda. Verklighet och Fantasti är skiljda saker... undrar när människor ska inse det. Och ja, jag är ju världsbäst själv... givetvis. *vm i egotripp som vanligt*

Kom hem och städade genom lägenheten någolunda iallafall. Har lagat mat som nu står i ugnen och inväntar ju min fina LilleSkrutt som snart landar i hemmet igen efter en helg med pappan. Skönt att han är tillbaka snart. Saknad och älskad som alltid min fina son. Dammade av ett foto på honom tidigare och stod och funderade på hur det ens är möjligt att den där parveln är MIN. Och så förbannat fin han är! Heeeeelt galet verkigen när man överumplas av den väldiga tanken att det är jag som gjort honom (med viss hjälp såklart...) Overkligt!! Utan min skrutt skulle jag inte klara av att leva. Vad fan går livet ut på utan sina barn? Och hur fan kan man göra val i livet då man förlorar så värdefull tid med barnen?

Nåväl. Ikväll blir det filmmys i soffan... Härligt härligt... Tror jag ska lära mitt sällskap att uppskatta Jeff Dunhams humor och sedan ska (iallafall JAG) dreggla på männen i 300. JAMMY. Deffade muskelberg som spöar skiten ur varandra. Blod, misär, krigare, monster, kärlek... Gudomligt ju.... Kommer nog bli en bra kväll.

Tillbaka till vardagen imorgon. Wiiieehhooo.


.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: