eyesan

Galet kär sambo och nybliven trebarnsmamma med funderingar kring livet, vänskap och kärlek...

Over you...

Kategori: Allmänt

Daughtrys "over you" tillägnas Honom idag, sådär lagomt till födelsedagen... Enough is enough. Jag ska sluta plåga mig själv med minnen och drömmar som aldrig kommer bli verklighet. Människan jag minns finns nog inte ens på riktigt. Har tänkt klart med det där nu... inväntar bara ett avslut, finns inget "sen" längre. Och det känns bra faktiskt. Och jag hoppas verkligen att den känslan kommer hålla i sig...

One down and one to go...

Har införskaffat ett par skridskor till LilleSkrutt idag så ungen blev alledes salig. Så himla söt.... han gormade ett tag över sin besvikelse att inte få gå på dagis imorgon bara... för han ville ju så gärna prova de nya grillorna! Ska bli intressant och se hur det kommer gå för honom på fredag att åka på dagis. Känner mig sjukt nöjd över att kunna handla gejjer åt honom iallafall. Oerhört vuxet och typiskt mammigt att handla sportutrustning åt ungen... *skratt* Fattas bara en hockeyhjälm nu, men den ska vi inhandla imorgon! Samt lite nya ytterkläder eftersom den underbara, härliga men ack så blöta våren är på ingående. Blötsnö är ingen hit då små parlvrar som ligger och rullar sig i snödrivorna dagarna i ända!! Så... fodrade galonbyxor samt galonvantar skall handlas imorgon. Samt ett par svarta jeans till Mama! Kommer nog alledes säkert hitta på en halv miljon med andra saker och det ska bli väldigt trevligt i vilket fall, både med lite shopping, en liten roadtripp samt trevligt sällskap!

Håller på med hundra saker just nu känns det som, viker tvätt, fixar och donar, kollar "Dirty Sexy Money" samt slösurfar. Snacka om simultankapacitet! :D... inväntar besök senare, ska grejja lite med grejjorna som man brukar säga... det ska bli härligt.

Hade finaste sötaste vännen här tidigare med sin härliga son. Vi käkade lite alla fyra och lekte en stund. Men LilleSkrutt led av en allvarlig släng av pip och gnällsjukan just då, så det blev inte så lång lekdejt. Blir fler gånger framöver!

Nepp. Ska återgå till mina hundra saker nu...


.

Kommentarer

  • steel säger:

    PUSS!!

    2009-02-26 | 01:03:55
    Bloggadress: http://[email protected]
  • Rebecca säger:

    åh skridskor vad roligt, då får man kanske se Erica vara en tapper moder och åka skridskor i arenan med sin son i framtiden.. mohaha :D me längtar

    2009-02-26 | 22:40:29
    Bloggadress: http://rebekkaz.blogspot.com

Kommentera inlägget här: